Are you looking for an exiting job?

At M.J. van Riel, each day is different. We work with the best and heaviest equipment. Lift yourself to new levels!

 

Since we're looking for Dutch speaking employees, the rest of this page, including the vacancies, will only be listed in Dutch.

Onze nieuwste vacatures

"Iedere dag een andere baan" en "a way of life", zijn termen die het werken bij Van Riel kenmerken. Heus niet altijd eenvoudig, maar daarentegen wel ontzettend leuk, afwisselend en uitdagend.

Nieuwsgierig?

 • Ervaren monteurs personenauto's of bedrijfswagens
  M.J. van Riel en Van Riel Forklifts zijn op zoek naar ervaren servicemonteurs die reeds enige tijd binnen de automotive branche actief zijn geweest als monteur personenauto's of bedrijfswagens en die toe zijn aan een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, groeiende onderneming.
 • Projectleider/uitvoerder Speciaal Transport
  Als projectleider/uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het hele traject: van werkvoorbereiding tot en met de uiteindelijke oplevering van het project. Desgewenst word je door andere collega's ondersteund voor wat betreft de totstandkoming van prijsaanbiedingen, technische tekeningen, presentaties, planning, et cetera. Het accent van jouw projecten ligt op de verplaatsing van speciale, buitenmaatse en/of zware objecten, al dan niet over de openbare weg, waarbij de gecombineerde inzet van mobiele kranen, zwaartransporteenheden, SPMT's en operationele medewerkers een veel voorkomend gegeven is. Hoewel je grotendeels op doordeweekse dagen werkzaam zult zijn, behoort het verrichten van uitvoerende werkzaamheden buiten de reguliere werktijden of weekenden eveneens tot je takenpakket. Je bent hoofdzakelijk werkzaam in Nederland en de omringende landen. Voorts vinden we het, omwille van het collegiale contact en de teamvorming, belangrijk dat je in de regio van Tilburg of Moerdijk woonachtig bent of bereid bent om uiteindelijk naar deze regio te verhuizen.
 • Sales engineer
  Als sales enigineer ondersteun je met jouw deskundigheid het team van (senior-)projectleiders, uitvoerders, engineers en werkvoorbereiders bij het maken van de juiste afwegingen ten aanzien van (complexe) technische vraagstukken en prijscalculaties. Je bent in staat om jouw inbreng in het grotere verband te bezien en daarmee oog te hebben voor de belangen van anderen binnen de organisatie. Voorts ben je in staat om mee te helpen om (potentiële) opdrachtgevers te overtuigen van onze services en oplossingen, ben je gefocust op veiligheid en het leveren van topkwaliteit en wel op zodanige wijze dat we de verwachtingen van onze klanten tenminste evenaren, maar bij voorkeur zelfs overtreffen. Je bent ook goed in staat om met innovatieve oplossingen te komen met het materieel en de hulpmaterialen die je ter beschikking staan, zowel intern als extern, dan wel mee te denken in het ontwerp van additionele, technische hulpmiddelen ten behoeve van projecten. Je kunt deze ideeën ook omzetten in concrete ontwerpen met AutoCAD of aan de hand van bestaande gegevens de haalbaarheid van zaken goed berekenen. Daartoe beschik je tenminste over werktuigbouwkundige kennis op HBO-niveau.
 • Springer mobiele (toren)kranen
  De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van hijswerkzaamheden en klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen. Je bent flexibel t.a.v. werktijden & werkdagen en je bent klantvriendelijk en resultaatgericht.

M.J. VAN RIEL HEEFT DIVERSE VACATURES OP MEERDERE LOCATIES

Bekijk alle vacatures

Hoe het is om te werken bij M.J. van Riel

Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega's ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je tegen je vrienden gewoon de waarheid vertelt. Omdat je bij je vrienden jezelf kunt zijn en je niet hoeft te verstoppen achter een stropdas of een duur pak. En omdat het gewoon leuk is.

Exceptioneel transport

Het voorbereiden en uitvoeren van transporten van bijzondere stukgoederen, zoals ladingen met buitenmaatse afmetingen of met een uitzonderlijk gewicht. Het verveelt nu eenmaal nooit om een massa van bijvoorbeeld 700 ton in beweging te zien komen. Ook voor ons blijft dit exceptioneel.

Bekijk deze oplossing

Heffen & hijsen

Bij M.J. van Riel zijn we op een hoop dingen enorm trots. Maar wanneer ons wordt gevraagd om voor de vuist weg te roepen wat ons het eerste te binnen schiet, dan komt de discipline ‘hijsen en heffen’ regelmatig als eerste naar boven. Dat is niet verwonderlijk, aangezien het de basis vormt van ons bedrijf.

Bekijk deze oplossing

Alle vacatures

Wil je graag bij M.J. van Riel werken, maar weet je niet precies welke functie het best bij je past? Geen probleem, we nodigen je graag uit voor een kennismaking. Met onze eigen opleidingen creëren we kansen voor jou bij M.J. van Riel.

Keertje koffie drinken?

Lijkt me leuk!

Ask a question

Do you have a question? Then fill out this contact form, and we will get back to you as soon as possible.

Back to top