Op zoek naar een indrukwekkende baan?

Elke dag is anders. Het beste en zwaarste materiaal. Werk je letterlijk en figuurlijk omhoog!

Onze nieuwste vacatures

"Iedere dag een andere baan" en "a way of life", zijn termen die het werken bij Van Riel kenmerken. Heus niet altijd eenvoudig, maar daarentegen wel ontzettend leuk, afwisselend en uitdagend.

Nieuwsgierig?

 • Chauffeurs bakwagen/trekker
  Voor onze vestiging in Tilburg zijn wij op zoek naar gedreven chauffeurs voor het besturen van één van onze trekker-/opleggercombinaties of bakwagens met of zonder autolaadkraan. Je krijgt uiteraard een eigen vrachtauto toegewezen, hebt passie voor het mooie vak van chauffeur, bent flexibel inzetbaar en vindt het dus geen probleem om werkzaam te zijn op soms onregelmatige tijden of (weekend)dagen. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van uiteenlopende transport- en plaatsingswerkzaamheden van lichte tot zeer zware stukgoederen, al dan niet buitenmaats, alsook het verrichten van gebruikersonderhoud aan het voertuig en bijbehorende uitrusting. Tijdens de uitvoering van de diverse werkzaamheden werk je veelal zelfstandig of soms in teamverband, maar altijd in nauwe samenwerking met de Planning. Je beschikt over uiteraard over de vereiste kwalificaties, waaronder een rijbewijs C/E, Code-95 en VCA (of bent bereid dit te halen) en je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, veiligheidsregels en -voorschriften, welke van belang zijn bij de uitoefening van de werkzaamheden en handelt hier ook naar.
 • Ervaren monteurs personenauto's of bedrijfswagens
  M.J. van Riel en Van Riel Forklifts zijn op zoek naar ervaren servicemonteurs die reeds enige tijd binnen de automotive branche actief zijn geweest als monteur personenauto's of bedrijfswagens en die toe zijn aan een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, groeiende onderneming.
 • Ervaren SP(M)T-operator machinetransporteur
  De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van uiteenlopende transport- en plaatsingswerkzaamheden van middelzware tot zeer zware objecten of machines, alsook het verrichten van gebruikersonderhoud aan de aan jouw zorgen toevertrouwde voertuigen en bijbehorende uitrusting.
 • Heftruckmonteurs (ervaren of startend)
  Voor Van Riel Forklifts B.V. zijn wij op zoek naar ervaren of startende heftruckmonteurs. In deze afwisselende functie ben je een zeer belangrijke schakel tussen de eindgebruikers en Van Riel Forklifts B.V. Je wordt, afhankelijk van jouw ervaringsniveau, intern verder opgeleid en - indien nodig - word je nog extern getraind.

M.J. VAN RIEL HEEFT DIVERSE VACATURES OP MEERDERE LOCATIES

Bekijk alle vacatures

Hoe het is om te werken bij M.J. van Riel

Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega's ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je tegen je vrienden gewoon de waarheid vertelt. Omdat je bij je vrienden jezelf kunt zijn en je niet hoeft te verstoppen achter een stropdas of een duur pak. En omdat het gewoon leuk is.

Exceptioneel transport

Het voorbereiden en uitvoeren van transporten van bijzondere stukgoederen, zoals ladingen met buitenmaatse afmetingen of met een uitzonderlijk gewicht. Het verveelt nu eenmaal nooit om een massa van bijvoorbeeld 700 ton in beweging te zien komen. Ook voor ons blijft dit exceptioneel.

Bekijk deze oplossing

Heffen & hijsen

Bij M.J. van Riel zijn we op een hoop dingen enorm trots. Maar wanneer ons wordt gevraagd om voor de vuist weg te roepen wat ons het eerste te binnen schiet, dan komt de discipline ‘hijsen en heffen’ regelmatig als eerste naar boven. Dat is niet verwonderlijk, aangezien het de basis vormt van ons bedrijf.

Bekijk deze oplossing

Alle vacatures

 • Interne opleiding

  Sluiten de functie-eisen niet helemaal bij jou aan? Geen probleem, M.J. van Riel heeft een eigen opleiding.

  Zo maken we je klaar voor de toekomst.

Wil je graag bij M.J. van Riel werken, maar weet je niet precies welke functie het best bij je past? Geen probleem, we nodigen je graag uit voor een kennismaking. Met onze eigen opleidingen creëren we kansen voor jou bij M.J. van Riel.

Keertje koffie drinken?

Lijkt me leuk!

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Vul dan dit contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar boven