Op zoek naar een indrukwekkende baan?

Elke dag is anders. Het beste en zwaarste materiaal. Werk je letterlijk en figuurlijk omhoog!

Onze nieuwste vacatures

"Iedere dag een andere baan" en "a way of life", zijn termen die het werken bij Van Riel kenmerken. Heus niet altijd eenvoudig, maar daarentegen wel ontzettend leuk, afwisselend en uitdagend.

Nieuwsgierig?

 • (Senior-)projectleider Speciaal Transport
  Als (senior-)projectleider ben je verantwoordelijk voor het hele traject: van werkvoorbereiding tot en met de uiteindelijke oplevering van het project. Desgewenst word je door andere collega's ondersteund voor wat betreft de totstandkoming van prijsaanbiedingen, technische tekeningen, presentaties, planning, et cetera. Het accent van jouw projecten ligt op de verplaatsing van speciale, buitenmaatse en/of zware objecten, al dan niet over de openbare weg, waarbij de gecombineerde inzet van mobiele kranen, zwaartransporteenheden, SPMT's en operationele medewerkers een veel voorkomend gegeven is. Hoewel je grotendeels op doordeweekse dagen werkzaam zult zijn, behoort het verrichten van uitvoerende werkzaamheden buiten de reguliere werktijden of weekenden eveneens tot je takenpakket. Je bent hoofdzakelijk werkzaam in Nederland en de omringende landen. Voorts vinden we het, omwille van het collegiale contact en de teamvorming, belangrijk dat je in de regio van Tilburg of Moerdijk woonachtig bent of bereid bent om uiteindelijk naar deze regio te verhuizen.
 • Logistiek Medewerker (m/v) 1 fte
 • Springer mobiele (toren)kranen
  De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van hijswerkzaamheden en klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen. Je bent flexibel t.a.v. werktijden & werkdagen en je bent klantvriendelijk en resultaatgericht.
 • Machinisten mobiele (toren)kraan
  Voor onze vestigingen te Tilburg, Oss, Eindhoven en Moerdijk zijn wij op zoek naar gedreven kraanmachinisten. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van hijswerkzaamheden en klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen. Je bent woonachtig in de betreffende regio. Je bent flexibel t.a.v. werktijden & werkdagen en je bent klantvriendelijk en resultaatgericht.

M.J. VAN RIEL HEEFT DIVERSE VACATURES OP MEERDERE LOCATIES

Bekijk alle vacatures

Hoe het is om te werken bij M.J. van Riel

Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega's ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je tegen je vrienden gewoon de waarheid vertelt. Omdat je bij je vrienden jezelf kunt zijn en je niet hoeft te verstoppen achter een stropdas of een duur pak. En omdat het gewoon leuk is.

Exceptioneel transport

Het voorbereiden en uitvoeren van transporten van bijzondere stukgoederen, zoals ladingen met buitenmaatse afmetingen of met een uitzonderlijk gewicht. Het verveelt nu eenmaal nooit om een massa van bijvoorbeeld 700 ton in beweging te zien komen. Ook voor ons blijft dit exceptioneel.

Bekijk deze oplossing

Heffen & hijsen

Bij M.J. van Riel zijn we op een hoop dingen enorm trots. Maar wanneer ons wordt gevraagd om voor de vuist weg te roepen wat ons het eerste te binnen schiet, dan komt de discipline ‘hijsen en heffen’ regelmatig als eerste naar boven. Dat is niet verwonderlijk, aangezien het de basis vormt van ons bedrijf.

Bekijk deze oplossing

Alle vacatures

 • Interne opleiding

  Sluiten de functie-eisen niet helemaal bij jou aan? Geen probleem, M.J. van Riel heeft een eigen opleiding.

  Zo maken we je klaar voor de toekomst.

Wil je graag bij M.J. van Riel werken, maar weet je niet precies welke functie het best bij je past? Geen probleem, we nodigen je graag uit voor een kennismaking. Met onze eigen opleidingen creëren we kansen voor jou bij M.J. van Riel.

Keertje koffie drinken?

Lijkt me leuk!

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Vul dan dit contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar boven