Weg- & waterbouw

Weg- en waterbouw is voor M.J. van Riel en voor Nederland erg belangrijk. Dagelijks mogen we voor vele van onze klanten meehelpen aan een betere bereikbaarheid van en optimale waterhuishouding in Nederland. 

Plannen uitwerken

M.J. van Riel ondersteunt diverse grote projecten in de weg- en waterbouw. M.J. van Riel heeft een langdurige ervaring met diverse werkzaamheden waaronder het vervoeren en plaatsen van verkeersportalen, het (ver)plaatsen van metale of betonnen brugdelen, het plaatsen van sluisdeuren en geluidswallen het vervangen van pompunits van gemalen, etc. Samen met een team van ervaren projectleiders en de klant worden plannen uitgewerkt en omgezet in acties die door een team van VCA-gecertificeerde mensen veilig tot uitvoering worden gebracht. M.J van Riel beschikt over zware kranen en transporteenheden, die ook exceptioneel zware, lange, of volumineuze onderdelen kunnen transporteren of plaatsen.

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven