Vacatures

M.J. van Riel groeit en is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken. "Iedere dag een andere baan" en "a way of life", zijn termen die het werken bij Van Riel kenmerken en natuurlijk bij jou moeten passen. We zeggen hier weleens: als je op een feestje nooit eens een leuk verhaal te vertellen hebt, kom dan maar bij Van Riel werken, want dat werk dat we je te bieden hebben is bepaald niet routinematig of heus niet altijd eenvoudig, maar daarom juist vaak zo leuk, afwisselend en uitdagend! Je maakt nog eens wat mee, zeg maar...

Verder geloven we in interne doorgroei voor hen die zich verder willen ontwikkelen en hebben laten zien dit ook te kunnen. We stellen daarbij voor veel functies niet zozeer allerlei diploma's als vereiste, maar veel meer jouw persoonlijkheid, ervaring, collegialiteit, inzet en vakbekwaamheid. Als werkgever zorgen we in elk geval goed voor je: naast natuurlijk de CAO 'Beroepsgoederenvervoer en de Verhuur van Mobiele Kranen' kennen we ook nog aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo verhogen we de 100%-uren met een extra toeslag van 30% gedurende bepaalde avond- en nachturen, ontvang je een compleet pakket bedrijfskleding, kennen we functietoeslagen voor sommige (tijdelijke) functies, hebben we een Fietsplan, vergoeden we 42% van een fitnessabonnement, hebben we een Ideeën- & Tipregeling waarmee je tot € 2.500,00 extra kunt verdienen, een Voordeelpas voor privé-aankopen, et cetera.

Voel je jezelf aangesproken of wil je meer van ons weten? Reageer dan gerust, want een vacature of niet, jezelf aanmelden voor de wachtlijst of nader met ons kennismaken kan natuurlijk altijd!

 

Terug naar boven