Utiliteitsbouw

M.J. van Riel ondersteunt kleinere en grotere utiliteitsprojecten. Vaak gaat het hier om trajecten waarbij we altijd proberen de efficiëntie van de bouwlogistiek te verhogen in samenwerking met de klant.

Slim samenwerken

M.J. van Riel helpt haar klanten mee om Nederland ieder dag weer een stukje mooier te maken. Ons doel is om samen met onze opdrachtgevers te werken aan een efficiënte aanpak van de bouwlogistiek. Met ons team van uitvoerders en projectleiders is het mogelijk om op voorhand een maatgesneden planning samen te stellen die in een optimale, gecombineerde inzet van mensen en middelen voorziet. De kracht zit hem in het slim samenwerken. Wij beschikken over een breed scala aan transporteenheden en (toren)kranen waarmee we in elke denkbare oplossing kunnen voorzien.

 

 

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven