Turnkey industrial movements

Door ons uitgebreide materiaalpark en het inhouse projectbureau kunnen we projecten van begin tot eind verzorgen. Dit levert een aantal voordelen voor onze klanten op. Lees verder om te ontdekken wat dit voor u kan betekenen.

Unieke combinatie oplossingen

M.J. van Riel heeft vier oplossingsrichtingen, waarmee het diverse projecten van begin tot eind kan faciliteren:

 • Projectmanagement
 • Industriële verhuizingen
 • Hijsen & heffen
 • Exceptioneel transport

Deze combinatie van oplossingen is – in het volume waarin we dit kunnen aanbieden – uniek in Nederland.

 • Een project waarin al onze diensten samenkomen

  Turnkey industriële verhuizing voor VDL Kunststoffen

  Voor onze toonaangevende opdrachtgever VDL Kunststoffen zetten we al onze specialismen in om hun fabrieksverhuizing tot een succesvol einde te brengen.

  Lees meer over dit project

Efficiënt proces

Wanneer ons projectbureau nieuwe projecten aanneemt, worden deze van A tot Z en tot in de kleinste details gepland. Dit uit zich in het juiste materiaal wat zich op de juiste plek op het juiste moment bevindt; materiaal wat we zelf leveren. Dit brede materiaalpark levert significante tijdsvoordelen voor u op, waarmee we een kostenefficiënt proces creëren. Deze voordelen worden alleen maar vergroot wanneer we in een vroeg stadium door onze klanten in het proces betrokken worden.

Verminderde risico’s

Wanneer u zou werken met verschillende partijen, kunnen aansluitrisico’s ontstaan, bijvoorbeeld wanneer een vrachtwagen nog niet op locatie is, maar een kraan al klaar is om een lading op de desbetreffende vrachtwagen te laden. Dan staat een prijzige kraan urenlang stil.

Met de uitgebreide voorbereiding van ons projectbureau en ons complete assortiment aan materiaal nemen we de risico’s bij onze klanten weg. We hebben immers alles in huis om een project efficiënt en met succes uit te voeren.

Persoonlijke aanpak

Bij M.J. van Riel kunt u, zelfs na meer dan 70 jaar ervaring en met een bijna 200-koppig team, nog steeds genieten van een persoonlijke aanpak. We creëren een cultuur waarin we elkaar met de voornaam kunnen aanspreken. Binnen M.J. van Riel krijgt u namelijk één aanspreekpunt, die uw bedrijf en uw project door en door kent.

Terug naar boven