Telecom

M.J. van Riel ondersteunt al jarenlang de bedrijven die de analoge en digitale bereikbaarheid in Nederland regelen. Niet alleen op het gebied van de infrastructuur op de begane grond, maar ook op grote hoogte.

The sky is not the limit

M.J. van Riel ondersteunt de (de)montage van telecominstallaties op de meest uitdagende plaatsen: van het plaatsen van de gehele mast tot het plaatsen van telecomapparatuur op locatie.

Wij zijn gewend deze installatietrajecten als projecten te beschouwen en uit te voeren, waarbij we werkopnames uitvoeren en de details uitwerken, voordat we de plaatsing daadwerkelijk realiseren. Aangezien een installatie in veel gevallen in stedelijke gebieden plaatsvindt dragen wij zorg voor de aanvraag van vergunningen en eventueel noodzakelijke verkeersafzettingen, alsook een veilige werklocatie.

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven