Petrochemie

M.J. van Riel is VCA-Petrochemie-gecertificeerd en daarmee een volwaardige aanspreekpartner voor onze klanten in de vloeistoffendistributie, chemie en petrochemie.

Petrochemie vraagt om chemie

Voor advies en informatie omtrent kraanverhuur, speciaal transport, (de)montage en projectmanagement staat ons team u altijd graag met raad en daad ter beschikking. Indien nodig komen wij ter plaatse de situatie bekijken. Ook voor tijdens uw vroege voorbereidingen staan wij al voor u klaar, om samen met u de meest rendabele en efficiënte oplossing te vinden voor uw (technisch-)logistieke vraagstuk. U kunt bij ons dus altijd terecht voor een eerlijk advies en een totaaloplossing.

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven