Moving industries forward

Industrieën en sectoren vooruit helpen; dat is het allerbelangrijkste motto van M.J. van Riel. Een doel dat ons - al sinds de oprichting in 1946 - dagelijks scherp houdt, is om onze klanten te voorzien van de meest toonaangevende oplossingen op het gebied van het horizontaal en verticaal transport, nationaal en internationaal. Een doel waar we echt trots op zijn, omdat we hier niet alleen invulling aan weten te geven met de beste materialen, maar vooral ook met de flexibiliteit, het vakmanschap en het enthousiasme van al onze medewerkers.

Vooruitgang in de genen

Dat ’vooruit bewegen’ zo’n prominente plek inneemt in onze dagelijkse werkzaamheden is geen toeval. Deze focus, waarmee we onze klanten voorzien van hoogwaardige oplossingen die hen in staat stellen om competitiever te zijn in hún eigen markt, komt dan ook zeker niet uit de lucht vallen. Het is een instelling waarmee we in de eerste plaats vooral naar onszelf kijken. En dat betekent dat ‘vooruit bewegen’ ook onze interne organisatie sterk vormt.


Hierdoor hebben we ons in de afgelopen 70 jaar flink kunnen ontwikkelen. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die in staat is om een unieke mate van flexibiliteit te garanderen zonder daarbij enige consessie te doen aan vakmanschap en veiligheid. Het is een prestatie die vooral te danken is aan de ervaring en de motivatie van onze mensen. Een prestatie die wij als M.J. van Riel zo goed mogelijk proberen te ondersteunen met slimme innovaties en de beste materialen.

Onze cultuur

Eén aanspreekpunt

M.J. van Riel groeit en daar zijn we best trots op. Niet alleen omdat het natuurlijk mooi is om te merken dat steeds meer klanten onze oplossingen weten te vinden én waarderen, maar vooral vanwege de redenen waarom onze klanten voor ons kiezen. Klanten vertrouwen ons omdat we - ondanks onze groei - nog altijd als een ‘kleine’ organisatie aanvoelen. 

Wij vinden het cruciaal om onze eigenschap als overzichtelijke en zeer toegankelijke organisatie nooit te verliezen. Want projecten kunnen in onze ogen alleen optimaal en veilig worden uitgevoerd wanneer er zich geen enkele ruis op de lijn bevindt. Daarom beschikt u bij ons altijd over één aanspreekpunt die altijd bereikbaar en beschikbaar is.

Werken bij M.J. van Riel?

Als snel groeiende organisatie zoeken wij voortdurend naar talenten die onze persoonlijke cultuur verder kunnen versterken. 

  • Commercieel medewerker | Commercie

    Werken bij M.J van Riel voelt alsof je iedere dag een andere baan hebt.
    Vrijwel elke dag kenmerkt zich door een nieuwe, mooie of spannende uitdaging.

Terug naar boven