Onze oplossingen

Wij ondersteunen uiteenlopende sectoren en industrieën in hun ontwikkeling en groei. Dat doen we onder meer met de onderstaande expertises. Meer weten? Klik dan op één van de oplossingen, of neem contact met ons op. We geven u graag meer informatie.

Exceptioneel transport

Het voorbereiden en uitvoeren van transporten van bijzondere stukgoederen, zoals ladingen met buitenmaatse afmetingen of met een uitzonderlijk gewicht. Het verveelt nu eenmaal nooit om een massa van bijvoorbeeld 700 ton in beweging te zien komen. Ook voor ons blijft dit exceptioneel.

Bekijk deze oplossing

Heffen & hijsen

Bij M.J. van Riel zijn we op een hoop dingen enorm trots. Maar wanneer ons wordt gevraagd om voor de vuist weg te roepen wat ons het eerste te binnen schiet, dan komt de discipline ‘hijsen en heffen’ regelmatig als eerste naar boven. Dat is niet verwonderlijk, aangezien het de basis vormt van ons bedrijf.

 

Bekijk deze oplossing

Industriële verplaatsingen

Volledige ketens leunen op fabrieken met optimaal presterende productielijnen. Dus in het geval van een verhuizing of tijdelijk onderhoud is maar één uitgangspunt belangrijk: doeltreffendheid.

Bekijk deze oplossing

Projectmanagement & engineering

Wanneer er zwaar materiaal in beweging moet komen, dan is alleen een hijskraan of een trailer vaak niet voldoende. Ook wanneer meerdere expertises met de grootst mogelijke zorg op elkaar moeten worden afgestemd staan wij vanaf het voorbereidende stadium voor u klaar. 

Bekijk deze oplossing

Het laatste nieuws

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
Meer nieuwsberichten