Onze oplossingen

Wij ondersteunen uiteenlopende sectoren en industrieën in hun ontwikkeling en groei. Dat doen we onder meer met de onderstaande expertises. Meer weten? Klik dan op één van de oplossingen, of neem contact met ons op. We geven u graag meer informatie.

Exceptioneel transport

Het voorbereiden en uitvoeren van transporten van bijzondere stukgoederen, zoals ladingen met buitenmaatse afmetingen of met een uitzonderlijk gewicht. Het verveelt nu eenmaal nooit om een massa van bijvoorbeeld 700 ton in beweging te zien komen. Ook voor ons blijft dit exceptioneel.

Bekijk deze oplossing

Heffen & hijsen

Bij M.J. van Riel zijn we op een hoop dingen enorm trots. Maar wanneer ons wordt gevraagd om voor de vuist weg te roepen wat ons het eerste te binnen schiet, dan komt de discipline ‘hijsen en heffen’ regelmatig als eerste naar boven. Dat is niet verwonderlijk, aangezien het de basis vormt van ons bedrijf.

 

Bekijk deze oplossing

Industriële verplaatsingen

Volledige ketens leunen op fabrieken met optimaal presterende productielijnen. Dus in het geval van een verhuizing of tijdelijk onderhoud is maar één uitgangspunt belangrijk: doeltreffendheid.

Bekijk deze oplossing

Projectmanagement & engineering

Wanneer er zwaar materiaal in beweging moet komen, dan is alleen een hijskraan of een trailer vaak niet voldoende. Ook wanneer meerdere expertises met de grootst mogelijke zorg op elkaar moeten worden afgestemd staan wij vanaf het voorbereidende stadium voor u klaar. 

Bekijk deze oplossing

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.