Zwaarste autolaadkraan van Nederland

M.J. van Riel zorgt dat haar materieelpark altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen weerspiegelt. Daarom kondigen we met trots onze nieuwste aanwinst aan: een Volvo 10x4 trekker met een Effer 2055 6S Heavy Duty autolaadkraan.

We bedanken graag BAS Groep voor de service en deze gave video!

Scroll verder voor meer info over deze autolaadkraan

De autolaadkraan heeft een capaciteit van 205 ton/meter. Het is de eerste en momenteel zwaarste opvouwbare autolaadkraan in Nederland die over ruim 31 meter vlucht maar liefst 1,8 ton kan hijsen met gebruikmaking van een compacte opstelruimte. De trekker met autolaadkraan is daardoor uitermate geschikt is voor het verplaatsen van zware lasten binnen krappe buiten- of binnenruimten of anderszins moeilijk toegankelijke werklocaties.

De autolaadkraan heeft een maximale haakhoogte van 23 meter, welke met jib kan worden verhoogd tot 35 meter of zelfs, na montage van extra delen, tot 37,5 meter.

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven