Zwaarste autolaadkraan van Nederland

2018-06-22
M.J. van Riel zorgt dat haar materieelpark altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen weerspiegelt. Daarom kondigen we met trots onze nieuwste aanwinst aan: een Volvo 10x4 trekker met een Effer 2055 6S Heavy Duty autolaadkraan.

We bedanken graag BAS Groep voor de service en deze gave video!

Scroll verder voor meer info over deze autolaadkraan

De autolaadkraan heeft een capaciteit van 205 ton/meter. Het is de eerste en momenteel zwaarste opvouwbare autolaadkraan in Nederland die over ruim 31 meter vlucht maar liefst 1,8 ton kan hijsen met gebruikmaking van een compacte opstelruimte. De trekker met autolaadkraan is daardoor uitermate geschikt is voor het verplaatsen van zware lasten binnen krappe buiten- of binnenruimten of anderszins moeilijk toegankelijke werklocaties.

De autolaadkraan heeft een maximale haakhoogte van 23 meter, welke met jib kan worden verhoogd tot 35 meter of zelfs, na montage van extra delen, tot 37,5 meter.

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
lees meer
Terug naar boven