Warandeloop 2017

M.J. van Riel was in november 2017 wederom een trotse sponsor van de Stichting Warandeloop in Tilburg.

Met onze sponsoring en de levering van materieel proberen wij niet alleen de organisatie van dit evenement materieel en financieel te ondersteunen, maar ons vooral maatschappelijk betrokken te tonen door een bijdrage te leveren aan een uitdagend (Europees) topevenement met (inter)nationale uitstraling in de Brabantse stad waar het ooit allemaal is begonnen voor M.J. van Riel: Tilburg.

Vanwege het feit dat de Stichting Warandeloop in 2018 de Europese Kampioenschappen toegewezen heeft gekregen, welke zal plaatsvinden op de Beekse Bergen, werd dit jaar reeds naar deze locatie uitgeweken om als try-out te dienen. Het is uiteindelijk een geweldig geslaagd evenement geworden en we complimenteren de organisatie dan ook met de indrukwekkende prestatie die ze wederom hebben weten neer te leveren, mede dankzij het enthousiasme en de inzet van vele vrijwilligers!   


 

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven