Warandeloop 2016

M.J. van Riel was op in november 2016 een trotse sponsor van de stichting Warandeloop in Tilburg.

Met de sponsoring proberen wij niet alleen de organisatie van dit evenement materieel en financieel te ondersteunen, maar ons vooral maatschappelijk betrokken te tonen door een bijdrage te leveren aan een uitdagend (Europees) topevenement met (inter)nationale uitstraling in de Brabantse stad waar het ooit allemaal is begonnen voor M.J. van Riel: Tilburg.

Uiteraard deed ook een hardloopteam van Van Riel mee. Gewonnen hebben we weliswaar niet, maar meegedaan des temeer en daar gaat het om, tijdens de wedstrijd, maar zeker ook daarna, want aan de vermaarde Brabantse gezelligheid ontbrak het zeker niet! We kijken dan ook terug op een zeer geslaagd evenement en danken de organisatie voor het geweldige evenement dat zij wederom hebben weten neer te zetten.


Het was dan ook een prachtige beloning voor jarenlang hard werken en lobbyen door de Warandeloop-organisatie, dat zij voor 2018 de organisatie van de Europese Kampioenschappen toegewezen hebben gekregen. Een ontegenzeggelijk uitdagende klus voor al die vrijwilligers, maar wat een prachtige promotie voor de stad Tilburg en haar omgeving!   


 

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven