Plaatsing drie transformatoren op fundatie

2018-06-06
In opdracht van een expediteur heeft Van Riel met inzet van een 450-tons mobiele telescoopkraan drie transformatoren van 63 ton per stuk gehesen en op fundatie geplaatst ten behoeve van een 150/20 kV onderstation van Liandon te Middenmeer.

Een onderstation is onderdeel van een hoogspanningsnet, die ervoor zorgt dat de spanning omhoog of omlaag getransformeerd wordt. Een onderstation is dan ook een geavanceerd en kritisch punt binnen een hoogspanningsnet, dat uitermate betrouwbaar dient te zijn.

Nieuws

Verticaal en horizontaal transport zorgt voor efficiënte plaatsing van prefab elementen

2019-01-14
In de afgelopen maanden hielpen we een van onze opdrachtgevers regelmatig met het plaatsen van prefab bouw elementen. Onlangs stond ons team deze opdrachtgever drie dagen bij met diverse van onze materialen.
Nieuws

400-tonner kantelt en hijst grote silo’s

2019-01-09
In de afgelopen weken heeft ons team niet stilgezeten. Zo hebben we onlangs een mooi werk voor Martens en Van Oord uit mogen voeren, vlakbij onze thuisbasis in Moerdijk. Daar hebben we twee grote silo’s op een ponton gehesen. De silo’s moeten op korte termijn 300.000 kuub zand verzetten in omgeving Almere.
Nieuws

De beste wensen voor 2019!

2019-01-03
2018 was een erg mooi jaar voor M.J. van Riel. Ons team mocht tal van klussen voor verscheidene opdrachtgevers verzorgen en daar bedanken wij ze graag voor. Daarnaast zijn er een aantal mooie investeringen gedaan, zodat we onze dienstverlening in diverse specialisaties verder konden uitbreiden. Denk aan ons nieuwe hefportaal, ons vijzel- en sledesysteem en diverse nieuwe kranen. We kijken er naar uit om samen ook van 2019 een succes te maken!
lees meer
Terug naar boven