Open Haven Moerdijk – 6 oktober 2018

Op 6 oktober vindt de 2018-editie van Open Haven Moerdijk plaats. Natuurlijk draagt M.J. van Riel hier ook haar steentje bij vanuit de nieuwbouw in Moerdijk. Op deze dag kunnen (potentiële) klanten, omwonenden, vrienden en familie zien wat we in huis hebben.

De hele dag laten we zien wat we voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen, hoe het is om bij M.J. van Riel te werken en hoe we onze plek in de omgeving invullen. Dit betekent natuurlijk dat het materieel waar we zo trots op zijn, deze dag tentoongesteld wordt. Dit alles gebeurt vanuit onze nieuwbouw in Moerdijk, waarvan de opleverdatum rondom dit evenement gepland staat.

Praktische informatie

Het beginpunt van de Open Haven Moerdijk is het terrein van Ritchie Bros. Hier kunnen alle bezoekers parkeergelegenheid vinden, waarna ze (net als in populaire toeristische steden) een ‘hop on, hop off’ bus kunnen nemen, om zich door de haven te bewegen. Bezoekers kunnen dus vrij in- en uitstappen en zo lang op bepaalde locaties blijven als ze willen. Dit zal zich op de dag zelf verder wijzen.

Registeren voor deze dag is niet nodig, bezoekers kunnen gewoon naar het parkeerterrein van Ritchie Bros gaan om hun bezoek te starten.

Datum / tijd: 6 oktober, 09:30 – 16:00 uur
Adres M.J. van Riel Moerdijk: Plaza 10, 4782 SK, Moerdijk
Startadres Open Haven:
Mark S. Clarkelaan 21, Haven M 530, Zevenbergen, 4761 RK Port of Moerdijk (Ritchie Bros. Auctioneers)

Meer info is te vinden op de website van Open Haven Moerdijk.

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven