Open Haven Moerdijk – 6 oktober 2018

2018-08-28
Op 6 oktober vindt de 2018-editie van Open Haven Moerdijk plaats. Natuurlijk draagt M.J. van Riel hier ook haar steentje bij vanuit de nieuwbouw in Moerdijk. Op deze dag kunnen (potentiële) klanten, omwonenden, vrienden en familie zien wat we in huis hebben.

De hele dag laten we zien wat we voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen, hoe het is om bij M.J. van Riel te werken en hoe we onze plek in de omgeving invullen. Dit betekent natuurlijk dat het materieel waar we zo trots op zijn, deze dag tentoongesteld wordt. Dit alles gebeurt vanuit onze nieuwbouw in Moerdijk, waarvan de opleverdatum rondom dit evenement gepland staat.

Praktische informatie

Het beginpunt van de Open Haven Moerdijk is het terrein van Ritchie Bros. Hier kunnen alle bezoekers parkeergelegenheid vinden, waarna ze (net als in populaire toeristische steden) een ‘hop on, hop off’ bus kunnen nemen, om zich door de haven te bewegen. Bezoekers kunnen dus vrij in- en uitstappen en zo lang op bepaalde locaties blijven als ze willen. Dit zal zich op de dag zelf verder wijzen.

Registeren voor deze dag is niet nodig, bezoekers kunnen gewoon naar het parkeerterrein van Ritchie Bros gaan om hun bezoek te starten.

Datum / tijd: 6 oktober, 09:30 – 16:00 uur
Adres M.J. van Riel Moerdijk: Plaza 10, 4782 SK, Moerdijk
Startadres Open Haven:
Mark S. Clarkelaan 21, Haven M 530, Zevenbergen, 4761 RK Port of Moerdijk (Ritchie Bros. Auctioneers)

Meer info is te vinden op de website van Open Haven Moerdijk.

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
lees meer
Terug naar boven