Nieuw: autolaadkraan 205 ton/meter!

2018-05-24
Met de ingebruikname van een nieuwe VOLVO 10x4 trekker, voorzien van een EFFER 6S Heavy Duty autolaadkraan (inclusief jib) met een capaciteit van 205 ton/meter, beschikt Van Riel vanaf de tweede week van juni 2018 als eerste in Nederland over de zwaarst mogelijke, achter de cabine opvouwbare autolaadkraan.

De aanschaf van dit 'beest' kan in het verlengde worden gezien van onze toenemende activiteiten in relatie tot het (ver)plaatsen van zware objecten, alsook de intrinsieke motivatie om onze relaties telkens de laatste stand van de techniek te kunnen bieden. De kracht zit 'm vooral in het variabele stempelprogramma waardoor het mogelijk is om binnen een beperkte opstelruimte een maximum aan hijscapaciteit beschikbaar te hebben. Voorts beschikt het ook nog eens over een voorover-stempelprogramma, waardoor ook aan de voorzijde van het voertuig zware objecten kunnen worden gehesen en verplaatst.  

Deze week worden door de leverancier en Van Riel nog de allerlaatste puntjes op de 'i' gezet om de combinatie bedrijfsgereed te maken, zodat deze vanaf de tweede week van juni 2018 ingezet kan worden voor operationele werkzaamheden.

Nieuws

Verticaal en horizontaal transport zorgt voor efficiënte plaatsing van prefab elementen

2019-01-14
In de afgelopen maanden hielpen we een van onze opdrachtgevers regelmatig met het plaatsen van prefab bouw elementen. Onlangs stond ons team deze opdrachtgever drie dagen bij met diverse van onze materialen.
Nieuws

400-tonner kantelt en hijst grote silo’s

2019-01-09
In de afgelopen weken heeft ons team niet stilgezeten. Zo hebben we onlangs een mooi werk voor Martens en Van Oord uit mogen voeren, vlakbij onze thuisbasis in Moerdijk. Daar hebben we twee grote silo’s op een ponton gehesen. De silo’s moeten op korte termijn 300.000 kuub zand verzetten in omgeving Almere.
Nieuws

De beste wensen voor 2019!

2019-01-03
2018 was een erg mooi jaar voor M.J. van Riel. Ons team mocht tal van klussen voor verscheidene opdrachtgevers verzorgen en daar bedanken wij ze graag voor. Daarnaast zijn er een aantal mooie investeringen gedaan, zodat we onze dienstverlening in diverse specialisaties verder konden uitbreiden. Denk aan ons nieuwe hefportaal, ons vijzel- en sledesysteem en diverse nieuwe kranen. We kijken er naar uit om samen ook van 2019 een succes te maken!
lees meer
Terug naar boven