M.J van Riel investeert in 4x 150-tons draadloze Compression Load Cells

2016-11-25
Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen tot 600 ton te verrichten voor onze klanten. Met maximaal vier weegpunten van elk 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitlezen, terwijl gelijktijdig met behulp van de bijbehorende software het exacte zwaartepunt kan worden bepaald.

Dit is vaak belangrijk bij het vervoeren, hijsen, laden of de prijsbepaling van constructies; zeker in geval van zeevrachten is deze precieze bepaling van het zwaartepunt van groot belang.

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
lees meer
Terug naar boven