M.J. van Riel in nieuwe bedrijfskleding!

Onlangs zijn onze operationele medewerkers in spiksplinternieuwe bedrijfskleding gestoken die niet alleen voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook bijdraagt aan de herkenbaarheid van M.J. van Riel en hen onder vrijwel alle weersomstandigheden de nodige bescherming en comfort biedt.

Het werd gewoonweg tijd! Onze voertuigen zijn al vele jaren te herkennen aan hun specifieke kleurstelling en logo's, terwijl onze medewerkers deels nog in eigen kleding liepen. Kleding die in sommige gevallen niet meer voldeed aan de normen van deze tijd of anders in elk geval niet bijdroeg aan onze herkenbaarheid. Na een zorgvuldige selectieperiode waarbij de medewerkers zélf nauw betrokken waren, is uiteindelijk gekozen voor het kledingpakket zoals deze inmiddels in volle glorie is te aanschouwen. We zijn er best trots op dat onze mensen met deze nieuwe kledinglijn nu zelf ook bijdragen aan de herkenbaarheid van ons bedrijf en hen tegelijkertijd goed beschermd tegen de meest uiteenlopende weersinvloeden. 

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven