M.J. van Riel breidt sponsoring Willem II uit

Als echt Tilburgs bedrijf dragen we graag ons steentje bij aan onze stad. En wat is er nou meer Tilburgs dan onze voetbalclub Willem II? Daarom hebben we na een mooi eerste jaar besloten onze sponsoring van Willem II uit te breiden!

Iedere wedstrijd springt het geel-blauwe M.J. van Riel-bord direct in het oog. Daarnaast vind je onze naam groot terug boven de Kingside. Natuurlijk zijn we zelf ook regelmatig aanwezig, we genieten namelijk van íedere thuiswedstrijd, vanaf onze vier stoelen bij de businessclub.

We bedanken graag Mischa Rook, commercieel manager bij Willem II, voor deze leuke samenwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden om samen met ons naar een mooie voetbalwedstrijd te kijken? Neem dan eens contact met ons op.

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven