Juniorendag 2017: een succes!

Op zondag 21 mei 2017 heeft M.J. van Riel haar eerste Juniorendag georganiseerd. Deze dag was, gezien het enthousiasme bij de jeugd (en ook hun ouders) zeer succesvol. Iedereen kijkt dan ook terug op een geweldige middag die voor herhaling vatbaar lijkt.. Fotoalbum vanaf nu beschikbaar: Open dit bericht!

Een groot aantal jonge mensen heeft op deze Juniorendag kennis kunnen maken met de wereld van hijskranen, vrachtwagens en industriële verplaatsingen. M.J. van Riel hoopt door de organisatie van een Juniorendag jonge mensen enthousiast te maken voor het vak van de technische dienstverlening en ze ergens in de toekomst weer terug te zien, klaar om bij Van Riel in dienst te treden.

Het fotoalbum kun je bekijken via deze link!

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven