450 tons telescoopkraan plaatst voetgangersbrug over het spoor

2018-04-09
Met onze nieuwe 450 -mobiele telescoopkraan plaatsten we een nieuwe voetgangersbrug over het spoor, in de omgeving van Babberich, nabij Arnhem.

Een paar maanden geleden demonteerden we de oude voetgangersbrug; er moest plaats gemaakt worden voor een extra spoor naast de huidige sporen. Onlangs waren deze werkzaamheden voltooid en kon de nieuwe brug geplaatst worden. De nieuwe voetgangersbrug bestond uit vijf delen, waarvan het zwaarste deel 60 ton zwaar is.

Ondanks het koude en natte weer tijdens het project hebben we het met succes kunnen voltooien.

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
lees meer
Terug naar boven