44-meter mobiele torenkraan hijst voetgangersbrug bij Python in Efteling

2018-06-19
Onlangs mochten we een leuk project in ‘onze achtertuin’ doen: met een 44-meter mobiele torenkraan heeft ons team attractiepark De Efteling geholpen een nieuwe voetgangersbrug te plaatsen bij de Python.

Veilligheid boven alles

De Python is een van de bekendste attracties in de Efteling, waar regelmatig wachtrijen van een uur te vinden zijn. Het is dan ook erg belangrijk dat deze voetgangersbrug met de grootste precisie geplaatst werd, om de veiligheid van alle betrokkenen te garanderen. Daarom zijn we erg blij dat we De Efteling bij dit project van dienst konden zijn.

Vervanging Python

De achtbaan zelf is onlangs ook compleet gerenoveerd. Hierbij is een groot deel van de achtbaan gedemonteerd, waarbij de oude onderdelen vervangen zijn. Ook hier mocht M.J. van Riel De Efteling helpen, met onze 90-tons telescoopkraan.

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
lees meer
Terug naar boven