44-meter mobiele torenkraan hijst voetgangersbrug bij Python in Efteling

Onlangs mochten we een leuk project in ‘onze achtertuin’ doen: met een 44-meter mobiele torenkraan heeft ons team attractiepark De Efteling geholpen een nieuwe voetgangersbrug te plaatsen bij de Python.

Veilligheid boven alles

De Python is een van de bekendste attracties in de Efteling, waar regelmatig wachtrijen van een uur te vinden zijn. Het is dan ook erg belangrijk dat deze voetgangersbrug met de grootste precisie geplaatst werd, om de veiligheid van alle betrokkenen te garanderen. Daarom zijn we erg blij dat we De Efteling bij dit project van dienst konden zijn.

Vervanging Python

De achtbaan zelf is onlangs ook compleet gerenoveerd. Hierbij is een groot deel van de achtbaan gedemonteerd, waarbij de oude onderdelen vervangen zijn. Ook hier mocht M.J. van Riel De Efteling helpen, met onze 90-tons telescoopkraan.

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven