Het laatste nieuws

Nieuws

M.J. van Riel in nieuwe bedrijfskleding!

2017-06-27
Onlangs zijn onze operationele medewerkers in spiksplinternieuwe bedrijfskleding gestoken die niet alleen voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook bijdraagt aan de herkenbaarheid van M.J. van Riel en hen onder vrijwel alle weersomstandigheden de nodige bescherming en comfort biedt.
Nieuws

Transport langste verkeersportaal ooit

2017-03-01
In februari 2017 verzorgde M.J. van Riel het transport van een 78,5 meter lang verkeersportaal, het langste verkeersportaal dat ooit in Nederland werd getransporteerd. Het transport van een dergelijk verkeersportaal vroeg niet alleen om een gedegen, zorgvuldige routeverkenning en werkvoorbereiding, maar ook om de nodige stuurmanskunst, aangezien niet iedere bocht zich voor een dergelijk lengtetransport leende. Was de rijafstand tussen de laad- en loslocatie normaal gesproken zo'n 124 kilometer over de kortste route, in werkelijkheid werd door alle routebeperkingen ruim 220 kilometer afgelegd om het gevaarte op zijn uiteindelijke plek op de ringbaan bij Amsterdam-Zuidoost te krijgen.
Nieuws

Onze Scheuerle-Kamag K25 H modules kunnen meer dan 1.200 ton verplaatsen

2017-02-28
Als eerste in Nederland beschikt M.J. van Riel over een achttal Scheuerle-Kamag K25 H modules met in totaal 36 aslijnen. Deze modulaire trailers onderscheiden zich door het feit dat ze zowel autonoom op lage snelheid, alsook getrokken op normale snelheid kunnen verplaatsen.
Nieuws

M.J van Riel investeert in 4x 150-tons draadloze Compression Load Cells

2016-11-25
Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen tot 600 ton te verrichten voor onze klanten. Met maximaal vier weegpunten van elk 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitlezen, terwijl gelijktijdig met behulp van de bijbehorende software het exacte zwaartepunt kan worden bepaald.
1234

Nieuws

Verticaal en horizontaal transport zorgt voor efficiënte plaatsing van prefab elementen

2019-01-14
In de afgelopen maanden hielpen we een van onze opdrachtgevers regelmatig met het plaatsen van prefab bouw elementen. Onlangs stond ons team deze opdrachtgever drie dagen bij met diverse van onze materialen.
Nieuws

400-tonner kantelt en hijst grote silo’s

2019-01-09
In de afgelopen weken heeft ons team niet stilgezeten. Zo hebben we onlangs een mooi werk voor Martens en Van Oord uit mogen voeren, vlakbij onze thuisbasis in Moerdijk. Daar hebben we twee grote silo’s op een ponton gehesen. De silo’s moeten op korte termijn 300.000 kuub zand verzetten in omgeving Almere.
Nieuws

De beste wensen voor 2019!

2019-01-03
2018 was een erg mooi jaar voor M.J. van Riel. Ons team mocht tal van klussen voor verscheidene opdrachtgevers verzorgen en daar bedanken wij ze graag voor. Daarnaast zijn er een aantal mooie investeringen gedaan, zodat we onze dienstverlening in diverse specialisaties verder konden uitbreiden. Denk aan ons nieuwe hefportaal, ons vijzel- en sledesysteem en diverse nieuwe kranen. We kijken er naar uit om samen ook van 2019 een succes te maken!
lees meer
Terug naar boven