Het laatste nieuws

Nieuws

44-meter mobiele torenkraan hijst voetgangersbrug bij Python in Efteling

2018-06-19
Onlangs mochten we een leuk project in ‘onze achtertuin’ doen: met een 44-meter mobiele torenkraan heeft ons team attractiepark De Efteling geholpen een nieuwe voetgangersbrug te plaatsen bij de Python.
Nieuws

Nieuwbouw vestiging Moerdijk maakt goede vorderingen

2018-06-12
Op de nieuwbouw van onze vestiging Moerdijk beginnen de vormen van het nieuwe gebouw al goed zichtbaar te worden. Met behulp van een 38 meter torenkraan verlopen de werkzaamheden voorspoedig en zal de bouw van het nieuwe stallings- en werkplaatsgedeelte met kantoren snel klaar zijn. Nog even en M.J. van Riel BV kan ook haar klanten in de regio Moerdijk optimaal bedienen met diverse (industriële) horizontale en verticale verplaatsingen.
Nieuws

Met 90-jarige 'Lauranda' op stap in Antwerpen

2018-05-25
In de nacht van 24/25 mei 2018 heeft Van Riel het schip 'Lauranda' dwars door het Belgische Antwerpen verplaatst, nadat het 's middags al gedeeltelijk verplaatst was.
Nieuws

Plaatsing drie transformatoren op fundatie

2018-06-06
In opdracht van een expediteur heeft Van Riel met inzet van een 450-tons mobiele telescoopkraan drie transformatoren van 63 ton per stuk gehesen en op fundatie geplaatst ten behoeve van een 150/20 kV onderstation van Liandon te Middenmeer.
Nieuws

Nieuw: autolaadkraan 205 ton/meter!

2018-05-24
Met de ingebruikname van een nieuwe VOLVO 10x4 trekker, voorzien van een EFFER 6S Heavy Duty autolaadkraan (inclusief jib) met een capaciteit van 205 ton/meter, beschikt Van Riel vanaf de tweede week van juni 2018 als eerste in Nederland over de zwaarst mogelijke, achter de cabine opvouwbare autolaadkraan.
Nieuws

47 succesvolle machineverplaatsingen in grote fabrieksverhuizing VDL Kunststoffen

2018-04-23
Voor onze toonaangevende opdrachtgever VDL Kunststoffen zetten we in de afgelopen maanden al onze specialismen in om hun fabrieksverhuizing tot een succesvol einde te brengen.
Nieuws

Van Riel opent haar deuren voor de Juniorendag 2018

2018-04-16
Hij komt er weer aan, de Juniorendag bij M.J. van Riel en Van Riel Forklifts! Op zondag 24 juni 2018 openen we onze poort op de hoofdvestiging om jonge mensen, die (in de nabije toekomst) interesse hebben in het vak van kraanmachinist, chauffeur, machinetransporteur of servicemonteur, kennis te laten maken met ons bedrijf, ons materieel en onze mensen.
Nieuws

450 tons telescoopkraan plaatst voetgangersbrug over het spoor

2018-04-09
Met onze nieuwe 450 -mobiele telescoopkraan plaatsten we een nieuwe voetgangersbrug over het spoor, in de omgeving van Babberich, nabij Arnhem.
123

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven