Het laatste nieuws

Nieuws

Schoolverlaters: Meld je aan en leer een vak!

2017-07-27
M.J. van Riel heeft een nieuw initiatief genomen: schoolverlaters die tenminste VMBO hebben afgerond, kunnen zich aanmelden voor een volledige opleiding tot kraanmachinist. Wij investeren in jouw toekomst en leren je een vak. Alle rijbewijzen, certificaten en vakbekwaamheidsbewijzen worden volledig door Van Riel betaald, behoudens het rijbewijs B, want dat dien je op eigen kosten te behalen of anders in termijnen aan ons terug te betalen. Het enige dat Van Riel van je vraagt is motivatie, inzet en enthousiasme voor een succesvolle voltooiing van deze opleiding en jouw loyaliteit door je voor meerdere jaren te verbinden aan ons bedrijf. Je tekent dan ook voor een meerjarig contract.
Nieuws

Onze Scheuerle-Kamag K25 H modules kunnen meer dan 700 ton verplaatsen

2017-02-28
Als eerste in Nederland beschikt M.J. van Riel over een viertal Scheuerle-Kamag K25 H modules met in totaal 18 aslijnen. Deze modulaire trailers onderscheiden zich door het feit dat ze zowel autonoom op lage snelheid, alsook getrokken op normale snelheid kunnen verplaatsen.
Nieuws

M.J van Riel investeert in 4x 150-tons draadloze Compression Load Cells

2016-11-25
Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton. Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitlezen en met behulp van de bijbehorende software is het mogelijk het exacte zwaartepunt te bepalen.
Nieuws

Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

2016-11-25
MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel Industrial Movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf.
Nieuws

Warandeloop 2016

2016-12-08
M.J. van Riel was op in november 2016 een trotse sponsor van de stichting Warandeloop in Tilburg.
Nieuws

Juniorendag 2017: een succes!

2017-05-24
Op zondag 21 mei 2017 heeft M.J. van Riel haar eerste Juniorendag georganiseerd. Deze dag was, gezien het enthousiasme bij de jeugd (en ook hun ouders) zeer succesvol. Iedereen kijkt dan ook terug op een geweldige middag die voor herhaling vatbaar lijkt.. Fotoalbum vanaf nu beschikbaar: Open dit bericht!
Nieuws

M.J. van Riel in nieuwe bedrijfskleding!

2017-06-27
Onlangs zijn onze operationele medewerkers in spiksplinternieuwe bedrijfskleding gestoken die niet alleen voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook bijdraagt aan de herkenbaarheid van M.J. van Riel en hen onder vrijwel alle weersomstandigheden de nodige bescherming en comfort biedt.
Nieuws

M.J. van Riel draagt haar 'eendje' bij aan het goede doel

2017-07-27
De deelnemers waren misschien wat minder flitsend en snel dan Max Verstappen en consorten, maar de publieke belangstelling was er niet minder om, want ook in Tilburg was er op 26 juli 2017 wat te beleven voor de échte raceliefhebber: een heuse badeendenrace!
1

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven