Het laatste nieuws

Nieuws

Van Riel-bedrijven openen hun deuren voor de Juniorendag 2018

2018-04-16
Hij komt er weer aan, de Juniorendag bij M.J. van Riel en Van Riel Forklifts! Op zondag 24 juni 2018 openen we onze poort op de hoofdvestiging om jonge mensen, die (in de nabije toekomst) interesse hebben in het vak van kraanmachinist, chauffeur, machinetransporteur of servicemonteur, kennis te laten maken met ons bedrijf, ons materieel en onze mensen.
Nieuws

450 tons telescoopkraan plaatst voetgangersbrug over het spoor

2018-04-09
Met onze nieuwe 450 -mobiele telescoopkraan plaatsten we een nieuwe voetgangersbrug over het spoor, in de omgeving van Babberich, nabij Arnhem.
Nieuws

Liebherr LTM 1450-8.1, onze nieuwste aanwinst!

2017-12-06
In december is onze vloot van zware kranen verder uitgebreid met een nieuwe 450-tons mobiele telescoopkraan, de Liebherr LTM 1450-8.1. Deze mobiele telescoopkraan zal onder andere worden ingezet bij het hijsen van prefabelementen, constructiewerken, machineverplaatsingen, industriële projecten en onshore-werkzaamheden voor de offshore-industrie. De aanschaf van deze kraan sluit dan ook naadloos aan bij de laatste ontwikkelingen binnen de sectoren waarvoor wij actief zijn, alsook de laatste stand van de techniek bij mobiele telescoopkranen. Zo beschikt deze kraan over uitschuifbare ballast waardoor op het totaalgewicht aan ballast kon worden bespaard, alsook een variobase-stempelprogramma dat het mogelijk maakt om binnen beperkte ruimtes tóch de volledige hijscapaciteit te benutten.
Nieuws

VIDEO: 300- en 400-tons telescoopkraan

2017-11-28
Onlangs werd in Oosterhout met een 300- en 400-tons telescoopkraan het katrijwerk op de nieuwe ship-to-shore (STS) containerkraan geplaatst. Met de succesvolle oplevering van deze nieuwe kraan is de capaciteit van de container terminal significant uitgebreid en is het bedrijf klaar voor de toekomst.
Nieuws

Warandeloop 2017

2017-11-26
M.J. van Riel was in november 2017 wederom een trotse sponsor van de Stichting Warandeloop in Tilburg.
Nieuws

M.J. van Riel draagt haar 'eendje' bij aan het goede doel

2017-07-27
De deelnemers waren misschien wat minder flitsend en snel dan Max Verstappen en consorten, maar de publieke belangstelling was er niet minder om, want ook in Tilburg was er op 26 juli 2017 wat te beleven voor de échte raceliefhebber: een heuse badeendenrace!
Nieuws

Schoolverlaters: Meld je aan en leer een vak!

2017-07-27
M.J. van Riel heeft een nieuw initiatief genomen: schoolverlaters die tenminste VMBO hebben afgerond, kunnen zich aanmelden voor een volledige opleiding tot kraanmachinist. Wij investeren in jouw toekomst en leren je een vak. Alle rijbewijzen, certificaten en vakbekwaamheidsbewijzen worden volledig door Van Riel betaald, behoudens het rijbewijs B, want dat dien je op eigen kosten te behalen of anders in termijnen aan ons terug te betalen. Het enige dat Van Riel van je vraagt is motivatie, inzet en enthousiasme voor een succesvolle voltooiing van deze opleiding en jouw loyaliteit door je voor meerdere jaren te verbinden aan ons bedrijf. Je tekent dan ook voor een meerjarig contract.
Nieuws

M.J. van Riel in nieuwe bedrijfskleding!

2017-06-27
Onlangs zijn onze operationele medewerkers in spiksplinternieuwe bedrijfskleding gestoken die niet alleen voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook bijdraagt aan de herkenbaarheid van M.J. van Riel en hen onder vrijwel alle weersomstandigheden de nodige bescherming en comfort biedt.
12

Interessant? Lees dan ook:

 • Nieuws

  Straks vaart de MD10 aan kop van de Sail-vloot

  MIDDELHARNIS – Het was een langdurige precisieklus, waarvoor M.J. van Riel industrial movements alle lof kreeg, die in de loop van de vrijdagmiddag uitmondde in het plaatsen van de MD10 Johanna Hendrika op de restauratiehelling van de Menheerse werf. 

 • Nieuws

  M.J van Riel investeert in draadlooze Compression Load Cells ofwel weeg en zwaartepunt meet gereedschap of modules

  Met deze aanschaf is het mogelijk wegingen te verrichten voor onze klanten tot 600 ton.
  Met maximaal vier weegpunten van ieder 150 ton kunnen we via een draadloos systeem de gewichten uitgelezen en met behulp van een software pakket is het mogelijk een zwaartepunt calculatie te maken.

 • Nieuws

  Nieuwste type telescoopkraan

  In 2017 mogen we het nieuwste type telescoopkraan van Liebherr - de LTM1450 - binnen onze gelederen welkom heten.

Terug naar boven