M.J. van Riel

450-tons telescoopkraan

/data/ab/public/voetgangersbrug_babberich_0149.jpg

Liebherr LTM 1450-8.1

Deze 450-tons mobiele telescoopkraan kan o.a. worden ingezet bij het hijsen van zware elementen in de bouw en industrie, transformatoren, brugdelen, vaartuigen, onshore-werkzaamheden voor de offshore-industrie en het opbouwen van bouwkranen.

De Liebherr LTM 1450-8.1 450-tons mobiele telescoopkraan beschikt over uitklapbare ballast waardoor op het totaalgewicht aan ballast kon worden bespaard, alsook een variobase-stempelprogramma dat het mogelijk maakt om binnen beperkte ruimtes tóch de volledige hijscapaciteit te benutten. Daarnaast beschikt de Liebherr LTM 1450-8.1 over een camera in de giek, zodat de machinist een verbeterd zicht heeft op het werk.

Wetenswaardigheden:
  • Maximale hijscapaciteit: 450 ton
  • Lengte hoofdmast: 85 meter
  • Lengte jib: 35 meter
  • Aantal assen: 8
  • Uitschuifbare ballast
  • Variobase-stempelprogramma

Downloads

Specificaties 450 tons telescoopkraan
Download
Vragen?
Neem contact met ons op.
Vragen over de 450-tons telescoopkraan? Ons projectbureau staat graag voor u klaar.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
Meer nieuwsberichten
Terug naar boven