M.J. van Riel

450-tons mobiele telescoopkraan

/data/ab/public/voetgangersbrug_babberich_0149.jpg

Liebherr LTM 1450-8.1

Deze mobiele telescoopkraan kan o.a. worden ingezet bij het hijsen van prefabelementen, constructiewerken, machineverplaatsingen, industriële projecten en onshore-werkzaamheden voor de offshore-industrie.

De Liebherr LTM 1450-8.1 mobiele telescoopkraan beschikt over uitschuifbare ballast waardoor op het totaalgewicht aan ballast kon worden bespaard, alsook een variobase-stempelprogramma dat het mogelijk maakt om binnen beperkte ruimtes tóch de volledige hijscapaciteit te benutten.

Wetenswaardigheden:
  • Maximale hijscapaciteit: 450 ton
  • Lengte hoofdmast: 85 meter
  • Lengte jib: 35 meter
  • Aantal assen: 8
  • Uitschuifbare ballast
  • Variobase-stempelprogramma

Downloads

Specificaties 450 tons telescoopkraan
Download
Vragen?
Neem contact met ons op.
Vragen over de 450-tons mobiele telescoopkraan? Ons projectbureau staat graag voor u klaar.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Machine(ver)plaatsing met hefportaal in Tilburg

2018-08-13
Zo nu en dan krijgen we de kans om al onze vaardigheden in één werk in te zetten. Onlangs kregen we deze kans, toen we voor een opdrachtgever in Tilburg de opdracht kregen een uitgebreide machineverplaatsing uit te voeren. Lees verder over hoe we deze machineverplaatsing hebben aangepakt.
Nieuws

Aanvoer 130-tons transformator onderstation Tilburg

2018-08-16
Wanneer een 150 kW-transformator op één van de 134 onderstations van Enexis - in dit geval in Tilburg - tijdelijk vervangen moet worden vanwege groot onderhoud, dan is het bij deze bekende energieleverancier allemaal goed geregeld.
Nieuws

M.J. van Riel breidt sponsoring Willem II uit

2018-08-08
Als echt Tilburgs bedrijf dragen we graag ons steentje bij aan onze stad. En wat is er nou meer Tilburgs dan onze voetbalclub Willem II? Daarom hebben we na een mooi eerste jaar besloten onze sponsoring van Willem II uit te breiden!
Meer nieuwsberichten
Terug naar boven