M.J. van Riel

450-tons mobiele telescoopkraan

/data/ab/public/voetgangersbrug_babberich_0149.jpg

Liebherr LTM 1450-8.1

Deze mobiele telescoopkraan kan o.a. worden ingezet bij het hijsen van prefabelementen, constructiewerken, machineverplaatsingen, industriële projecten en onshore-werkzaamheden voor de offshore-industrie.

De Liebherr LTM 1450-8.1 mobiele telescoopkraan beschikt over uitschuifbare ballast waardoor op het totaalgewicht aan ballast kon worden bespaard, alsook een variobase-stempelprogramma dat het mogelijk maakt om binnen beperkte ruimtes tóch de volledige hijscapaciteit te benutten.

Wetenswaardigheden:
  • Maximale hijscapaciteit: 450 ton
  • Lengte hoofdmast: 85 meter
  • Lengte jib: 35 meter
  • Aantal assen: 8
  • Uitschuifbare ballast
  • Variobase-stempelprogramma

Downloads

Specificaties 450 tons telescoopkraan
Download
Vragen?
Neem contact met ons op.
Vragen over de 450-tons mobiele telescoopkraan? Ons projectbureau staat graag voor u klaar.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

M.J. van Riel investeert in 4 nieuwe telescoopkranen

2018-11-12
M.J. van Riel investeert in vier nieuwe Liebherr LTM 1050-3.1 50-tons telescoopkranen, ter vervanging van de reeds dienstdoende kranen. Met deze investering is M.J. van Riel weer klaar voor meer toekomstig hijswerk. Deze investering past bij het beleid van M.J. van Riel om altijd te zoeken naar kostenefficiënte oplossingen, waarbij deze kranen zeker van dienst kunnen zijn: voor iedere grootte werk bestaat een bijpassende kraan.
Nieuws

VIDEO: 450-tons telescoopkraan hijst oud militair patrouilleschip & stoomsleepboot

2018-10-25
Ons team heeft met de inzet van diverse stukken van ons materieel (een 450-tons telescoopkraan, onze modulaire aslijnen, etc.) twee grote schepen gehesen. Wordt vervolgd met een nachttransport door Antwerpen!
Nieuws

400-tons telescoopkraan hijst machine over 80 meter vlucht

2018-10-22
Onlangs zijn we in alle vroegte naar Best vertrokken, om onze toonaangevende opdrachtgever Philips te helpen met het verwisselen van een koelmachine. Normaal gesproken misschien een standaard werk, maar deze keer niet! We moesten de machine van 5,5 ton en de onderliggende staalconstructie namelijk over 80 meter vlucht hijsen.
Meer nieuwsberichten
Terug naar boven