M.J. van Riel

450-tons mobiele telescoopkraan

/data/ab/public/voetgangersbrug_babberich_0149.jpg

Liebherr LTM 1450-8.1

Deze mobiele telescoopkraan kan o.a. worden ingezet bij het hijsen van prefabelementen, constructiewerken, machineverplaatsingen, industriële projecten en onshore-werkzaamheden voor de offshore-industrie.

De Liebherr LTM 1450-8.1 mobiele telescoopkraan beschikt over uitschuifbare ballast waardoor op het totaalgewicht aan ballast kon worden bespaard, alsook een variobase-stempelprogramma dat het mogelijk maakt om binnen beperkte ruimtes tóch de volledige hijscapaciteit te benutten.

Wetenswaardigheden:
  • Maximale hijscapaciteit: 450 ton
  • Lengte hoofdmast: 85 meter
  • Lengte jib: 35 meter
  • Aantal assen: 8
  • Uitschuifbare ballast
  • Variobase-stempelprogramma

Downloads

Specificaties 450 tons telescoopkraan
Download
Vragen?
Neem contact met ons op.
Vragen over de 450-tons mobiele telescoopkraan? Ons projectbureau staat graag voor u klaar.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Open Haven Moerdijk – 6 oktober 2018

2018-08-28
Op 6 oktober vindt de 2018-editie van Open Haven Moerdijk plaats. Natuurlijk draagt M.J. van Riel hier ook haar steentje bij vanuit de nieuwbouw in Moerdijk. Op deze dag kunnen (potentiële) klanten, omwonenden, vrienden en familie zien wat we in huis hebben.
Nieuws

Aanvoer 130-tons transformator onderstation Tilburg

2018-08-21
Wanneer een 150 kVA-transformator op één van de 134 onderstations van Enexis Netbeheer - in dit geval in Tilburg - tijdelijk vervangen moet worden vanwege groot onderhoud, dan is het bij deze bekende netbeheerder allemaal goed geregeld.
Nieuws

Machine(ver)plaatsing met hefportaal in Tilburg

2018-08-13
Zo nu en dan krijgen we de kans om al onze vaardigheden in één werk in te zetten. Onlangs kregen we deze kans, toen we voor een opdrachtgever in Tilburg de opdracht kregen een uitgebreide machineverplaatsing uit te voeren. Lees verder over hoe we deze machineverplaatsing hebben aangepakt.
Meer nieuwsberichten
Terug naar boven