M.J. van Riel

400-tons telescoopkraan

/data/ab/public/materialen/telescoopkraan_400_ton_grove_gmk6400_omslag.jpg

Grove GMK6400

Deze 400-tons mobiele telescoopkraan kan o.a. worden ingezet bij het hijsen van zware elementen in de bouw en industrie, transformatoren, brugdelen, vaartuigen, onshore-werkzaamheden voor de offshore-industrie en het opbouwen van bouwkranen.

De Grove GMK6400 is met zijn 6 assen een relatief compacte 400-tons telescoopkraan. Dit heeft als voordeel dat deze kraan zich gemakkelijker in een compacte ruimte kan opstellen. Deze 400-tons telescoopkraan is uitvoerbaar met mastafspanning en beweegbare giek, voor een hogere reikwijdte. Daarnaast beschikt de Grove GMK6400 over een camera in de giek, zodat de machinist een verbeterd zicht heeft op het werk.

Wetenswaardigheden:
  • 400 ton capaciteit
  • 60 meter hoofdmast
  • 79m giekverlenging
  • Stempelbasis 8,7m x 8,5m
  • 6 assen
  • Mastafspanning
  • Beweegbare giek, met camera

Downloads

Specificaties 400-tons telescoopkraan
Download
Vragen?
Neem contact met ons op.
Vragen over de 400-tons telescoopkraan? Ons projectbureau staat graag voor u klaar.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
Meer nieuwsberichten
Terug naar boven