M.J. van Riel

130-tons telescoopkraan

/data/ab/public/materialen/telescoopkraan_130_ton_grove_gmk5130-2_foto.jpg

Grove GMK5130

Deze 130-tons mobiele telescoopkraan kan o.a. worden ingezet in de bouw, onderhoud en industrie. De kraan is ideaal voor het aanvoeren van diverse bouwmaterialen, ter assistentie in het onderhoud van panden en het plaatsen van airco’s en andere vergelijkbare lichte materialen

De Grove GMK5130 kan uitgevoerd worden met een giekverlenging tot 18 meter. Hij beschikt tevens over een hydraulisch verstelbare jib, waarmee tijdens het werk de jib naar behoefte verstelt kan worden, wat efficiënter hijswerk oplevert.

Wetenswaardigheden:
  • Hoofdmast 60 meter
  • Giekverlenging tot 18 meter
  • Hijslast 130 ton
  • Stempelbasis 7,8 x 7,5 meter
  • Hydraulisch verstelbare jib

Downloads

130-tons telescoopkraan specificaties
Download
Vragen?
Neem contact met ons op.
Vragen over de 130-tons telescoopkraan? Ons projectbureau staat graag voor u klaar.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Vier 53 ton zware spudpalen op ponton

2019-02-11
Onlangs hebben we een opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse vaartuigen, bijgestaan in het plaatsen van spudpalen. Deze spudpalen zorgen voor stabilisatie van een ponton zodra deze stationair operationeel is. Met een gewicht van 53 ton en een lengte van 35 meter waren deze spudpalen een mooie uitdaging voor ons team en materieel, welke we natuurlijk graag aangingen.
Nieuws

VIDEO: plaatsing 80-tons bovenloopkraan

2019-02-11
We hebben één van onze opdrachtgevers mogen helpen met het transporteren en hijsen van een 80-tons bovenloopkraan, ten behoeve van de plaatsing hiervan in hun gloednieuwe hal.
Nieuws

VIDEO: Tank van Saddam Hoessein vervoerd en gedemonteerd

2019-02-04
Ons team doet vaak de naam 'exceptioneel transport' eer aan, maar eind januari hebben we wel een heel bijzondere opdracht uitgevoerd: we realiseerden het transport en de demontage van een oude Russische tank afkomstig uit het leger van voormalig dictator Saddam Hoessein.
Meer nieuwsberichten
Terug naar boven