Maritiem

Van origine is Nederland een land met een grote maritieme sector. Ook M.J van Riel draagt zijn steentje bij aan deze industrie voor zowel de kleine, alsook de grotere opdrachtgevers. Vanuit onze nieuwe vestiging in Moerdijk hebben wij een mooie uitvalsbasis om de havengebieden in Moerdijk, Rotterdam en Vlissingen optimaal te kunnen bedienen, maar vanuit onze andere vestigingen natuurlijk ook elders in Nederland.

Focus op de maritieme sector

M.J. van Riel heeft een duidelijke focus op de maritieme sector. In Tilburg en Moerdijk zitten teams van deskundige specialisten die onze klanten in de havengebieden ondersteunen bij hun uitdagingen. Wij kunnen zowel een project begeleiden of de wat kleinere of kortstondige werkzaamheden ondersteunen met een team van VCA-gecertificeerde mensen. Naast ervaren mensen beschikken wij over lichtere en zware kranen. Tevens beschikt M.J. van Riel voor het verplaatsen van zeer zware lasten tot en met 720 ton ook over al dat niet autonoom aangedreven modulaire trailers, maar ook alle andere vormen van exceptioneel transport.

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven