Think Building Concepts Ridderkerk

Dat er op de vastgoedmarkt een hoop veranderd is, zal niemand zijn ontgaan. Eén van de meest opvallende ontwikkelingen zijn de zogenaamde ‘prefab woningen’. Modulaire woningen die op een productielocatie volledig worden afgewerkt en daarna kant-en-klaar worden geplaatst op hun eindlocatie, waarna deze vrijwel direct bewoonbaar zijn. Voor onze bouwgerelateerde klanten verzorgen wij het transport, hijsen en plaatsen van deze elementen. 

Alle registers open

Als Projectbureau komen wij in beeld wanneer de uitvoer van projecten meerdere van onze disciplines tegelijk samenlopen. Het transporteren en het plaatsen van deze innovatieve modulaire woningen is bij uitstek zo’n project.

 

Doordat het volledig kant-en-klare woningelementen betreft, is het formaat van de modules met recht ‘exceptioneel’ te noemen. De enorme afmetingen van de haast complete woningen zorgen ervoor dat niet alleen de route zeer zorgvuldig moet worden uitgekozen, maar dat ook van de trailers het uiterste wordt gevraagd.  Onder eigen transportbegeleiding vervoeren we de delen van de fabriek naar de bouwlocatie.

 

Met behulp van een zware kraan - de Grove GMK 6400 - plaatsen onze specialisten de elementen vervolgens met grote precieze op de juiste plaats. Een interessant schouwspel. Want ondanks de gigantische grootte van de delen wordt de plaatsing op de millimeter nauwkeurig afgemeten.

Back to top