Industrie

De industrie is voor M.J. van Riel één van de belangrijkste markten. Onze kracht vindt men in de combinatie van een kundig VCA- of HCCAP gecertificeerd team van mensen en een zeer breed aanbod van gereedschappen en middelen.

Een kundig team van industriële verhuizers

Naast de bekende middelen als kranen en (exceptioneel) transporteenheden hebben wij een kundig team van industriële verhuizers die de stuwage, verplaatsing, montage en demontage van een enkelvoudige machine tot en met een complete productielocatie kunnen uitvoeren, nationaal én internationaal. M.J. van Riel beschikt over speciaal ingerichte trekkers en bakwagens met geavanceerde hulpgereedschappen met behulp waarvan op locatie op een efficiente wijze de klus wordt geklaard. Indien gewenst kunnen wij ook voor tijdelijke of permanente binnen- of buitenopslag zorgen tijdens een verhuizing of installatie en werken wij desgewenst samen met een partner om voor u ook het kantoorgedeelte te verhuizen.

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven