Hands-on

Ons personeel is de drijvende kracht achter alle toegevoegde waarde die we onze klanten kunnen bieden. Niet alleen vanwege alle kennis die we met hen in huis hebben, maar ook omdat ons team stuk voor stuk uit echte aanpakkers bestaat.

Hands-on mentaliteit

Ons personeel steekt graag de handen uit de mouwen voor onze klanten. Het zijn mensen die houden van divers werk, waardoor iedere dag voor hen anders is. Dit houdt ook in dat we flexibele werktijden aankunnen en niet bang zijn projecten af te maken. Voor onze klanten levert dit een efficiënt proces op, met alle voordelen vandien.

Lees ook meer over onze kosten- en tijdsefficiënte manier van werken.

  • Enorme tank met succes geplaatst door M.J. van Riel

    Een goede voorbereiding is het halve werk
    Wanneer twee van onze grootste kranen nodig zijn om een object te hijsen voor transport, weet je dat er veel voorbereiding bij komt kijken. Lees verder om te ontdekken hoe we deze enorme tank van een schip loste, de weg voor transport vrij maakte en met succes op de juiste plek plaatsten.
    Bekijk deze case

Kennis en kunde

Al sinds 1946 halen we graag zoveel mogelijk kennis in huis. Daarom is M.J. van Riel ook erg trots op bijna 200 teamleden die stuk voor stuk verstand van zaken hebben. De kennis en kunde van ons personeel strekt tot in alle facetten van ons bedrijf, van chauffeur tot projectmanager.

We beseffen ons dat al deze kennis in het team ontzettend waardevol is, daarom zet M.J. van Riel zich in voor goedwerkgeverschap. Daarmee binden we ons personeel voor de lange termijn. Dit creëert enorm veel ervaring binnen het bedrijf.

Waar mogelijk besteden we ook graag aandacht aan opleiding en bijscholing.

Ook deel uitmaken van ons team van kundige aanpakkers?

We zijn bijna altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe werknemers. Bekijk daarom snel eens onze vacatarus.

Terug naar boven