Exceptioneel transport

Het verplaatsen van constructies en objecten die op het eerste gezicht nauwelijks of moeilijk verplaatsbaar lijken. Het is iets dat elke keer weer opnieuw uniek en bijzonder zal blijven. In de eerste plaats omdat het nooit verveelt om iets dat 700 ton weegt of de afmeting heeft van een huis, in beweging te zien komen. Maar vooral omdat projecten als deze - naast de juiste materialen - met name bijzonder menselijk denkwerk en vakmanschap vereisen.

Puzzelen zonder risico's

We worden niet altijd meteen geloofd wanneer we zeggen dat we de aandacht voor het voorbereidende werk minstens zo belangrijk vinden als de uitvoering zelf. Want het is enorm indrukwekkend om getuige te kunnen zijn van een exceptionele verplaatsing. Wanneer een constructie, een machine-onderdeel, een brug of een spant van soms de grootte van een schip in beweging komt, dat geeft dan een bijzonder gevoel. Maar boven alles is het van het grootste belang dat we elke keer opnieuw voldoen aan uw verwachting of deze bij voorkeur zelfs overtreffen. 

Doorslaggevend denkvermogen

De voorbereiding en het denkwerk. Dat is wat exceptioneel transport in onze ogen werkelijk ‘exceptioneel’ maakt. Het verplaatsen van objecten die bijzonder zwaar of groot zijn heeft namelijk met veel meer te maken dan alleen met de inzet van materialen die het kunnen dragen. Succesvol en veilig transport leunt op veel meer! Het leunt op een complexe puzzel van elementen en variabelen die voortdurend kunnen veranderen. Een puzzelstuk die vaak ver voordat het daadwerkelijke transport plaatsvindt zorgvuldig op de juiste plek gelegd moet worden. Door mensen met uitvoerige kennis en een berg aan ervaring.

En dat is precies waar M.J. van Riel zo sterk in is.

Geen twee situaties zijn hetzelfde

Met hetzelfde enthousiasme waarmee we investeren in onze materialen, investeren we ook in onze mensen. Dat hebben we altijd gedaan, en dat zullen we altijd blijven doen. Elk transport kent namelijk haar eigen unieke karakter: de locatie, het object, de route, het tijdstip, de planning, de veiligheidseisen. Geen situatie is ooit twee keer hetzelfde. En dat betekent dat niet de materialen bepalen of een verplaatsing succesvol verloopt of niet, maar vooral de menselijke denkkracht die daarachter

verscholen gaat. Het vermogen om voortdurend met een verse blik naar de praktijk te kijken. Om elk detail kritisch te benaderen, uitvoerig te meten, nauwkeurig te analyseren en zorgvuldig te controleren. Dat maakt het verschil. En daarom hebben wij alleen de beste engineers, werkvoorbereiders, begeleiders, uitvoerders en projectleiders voor u klaar staan. Bevlogen vakmannen en -vrouwen die uw plannen niet alleen naar een hoger, maar ook naar een veiliger niveau tillen.

  • CASE: Transporteren Van Een Leidingsbrug

    Transporteren van een leidingbrug

    Wanneer er zwaar materiaal in beweging moet komen, dan is alleen een hijskraan of een trailer vaak niet voldoende. Voor de juiste aanvoer en verwerking is in veel gevallen een zorgvuldige samenwerking van meerdere disciplines vereist. Meerdere expertises en technieken die met de grootst mogelijke zorg op elkaar worden afgestemd. Ook op dit gebied staan we voor u klaar met een volledig gespecialiseerd Projectbureau.

    Bekijk deze case

Groot én klein tegelijk

De term ‘exceptioneel transport’ zegt genoeg. Exceptioneel is het verplaatsen van iets dat apart en bijzonder is en vaak ook waardevol. Met maar één kans om het goed te doen, en ontelbaar veel variabelen. Bij dit soort projecten ligt het voor de hand dat zaken als ‘zekerheid’ en ‘veiligheid’ gelden als de allerbelangrijkste uitgangspunten.

Wanneer er geen ruimte is om fouten te maken, dan wil je zeker weten dat alles onder controle is. Dat alle stappen van A-tot-Z volledig op elkaar zijn afgestemd. En ook daarom is M.J. van Riel een uitstekende partner voor uw verplaatsingen. 

De snelheid van één aanspreekpunt

Met onze medewerkers en een volledig gespecialiseerd en eigen projectenbureau zijn we groot genoeg om het volledige traject van transportplan tot aan eindoplevering voor u te organiseren en te realiseren. Maar tegelijk blijven we communiceren om dit te doen op de manier die voor u het prettigst past.

We doen dit met een vriendelijke, toegankelijke en overzichtelijke organisatie, waarin u van begin tot eind over één aanspreekpunt beschikt. We hebben altijd iemand die voor u klaar staat. Die altijd over uitvoerige praktijkervaring beschikt en direct kan schakelen op de momenten dat het nodig is.

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

Terug naar boven