Energie

M.J. van Riel ondersteunt projecten binnen de diverse energiesectoren. Onze dienstverlening ondersteunt bij de installatie, transport, plaatsing, opbouw en ontmanteling van netwerken, energiecentrales en andersoortige kleinere en grotere technische installaties.

Complete projectondersteuning

Ons doel is samen met onze klanten uit de energiesector zorg te dragen voor een veilige werkomgeving en een effectieve projectaanpak, waarbij wij voor kleine en grote componenten zowel het transport, de plaatsing of ontmanteling en installatie kunnen realiseren. Het is voor ons van groot belang dat de klant een complete projectondersteuning krijgt, wanneer dit gewenst is. Wij beschikken over zware kranen en transporteenheden die ook exceptioneel zware of volumineuze componenten kunnen plaatsen  en transporteren met een gespecialiseerd team van VCA-gecertificeerde mensen. Wij bieden u zowel de mensen, als de middelen, kennis en ervaring.

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven