Woning- & Civiele bouw

M.J. van Riel heeft een lange historie in de bouw en renovatie. Al jaren werken wij samen met onze klanten aan de opbouw van Nederland.

Veiligheid en optimalisatie

M.J. van Riel ondersteunt zowel de kleine klussen op de bouw als langdurige projecten. Onze projectleiders en uitvoerders staan elke dag klaar om advies en ondersteuning te bieden ten aanzien van de veiligheid en optimalisatie van de bouwlogistiek. Ons doel is samen met onze klanten tot een efficiënte inzet van mens en materieel te komen onder veilige omstandigheden. Wij sturen daarom ook aan op een vroegtijdige betrokkenheid bij de projecten van onze klanten. Wij onderscheiden ons onder andere door ons grote aanbod aan mobiele torenkranen, telescoopkranen en rupskranen. Niet alleen het aantal maar ook de diversiteit is hierbij van groot belang voor onze klanten.

Benieuwd naar de praktijk? Bekijk hieronder enkele cases

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven