Exceptioneel transport

Hier een kort tekstje dat bezoekers prikkelt om de informatie op deze pagina verder te ontdekken. Dat betekent vooral niet teveel vermelden hier, vooral prikkelen op een toegankelijke manier.

(vergeet niet om ook de Engelse versie aan te passen)

Een stukje tekst

Voor advies en informatie omtrent kraanverhuur/speciaal transport/machines en montage staat ons team u altijd ter beschikking. Indien nodig komen wij ter plaatse de situatie bekijken. Ook in de calculatie-fase staan wij voor u klaar, om samen met u de meest rendabele en efficiente oplossing te vinden voor het "logistieke vraagstuk". U kunt dus niet alleen een kraan huren of speciaal transport regelen, wij zorgen voor een compleet advies.

Ook in de calculatie-fase staan wij voor u klaar, om samen met u de meest rendabele en efficiente oplossing te vinden voor het "logistieke vraagstuk". U kunt dus niet alleen een kraan huren of speciaal transport regelen, wij zorgen voor een compleet advies.

(vergeet niet de engelse versie te vullen!)

BENIEUWD NAAR DE PRAKTIJK? ONTDEK ONZE CASES!

 • CASE SUBTITEL

  Dit is een case
  Extra

  Dit is de Content

 • CASE CASE CASE

  Nog een case

  Dit is Content niet relevant

 • CASE: CAASE

  Laatste case voor deze oplossing

  asd

 • Case: Leidingbrug Muiderberg

  Transport leidingbrug Muiderberg

  Leidingbruggen zijn er in vele formaten, maar zo groot en zo flink als deze die we naar Muiderberg hebben gebracht zie je ze niet elke dag. Logisch dat het transport van een object als dit dan ook om bijzondere materialen vraagt. Een optimale klus voor één van onze nieuwste aanwinsten: de modulair aangedreven transportunits van Scheuerle.

 • Case: Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Dakreclame Okura Hotel Amsterdam

  Op het moment dat je uitrukt met groot materieel dan trekt dat vanzelfsprekend flink wat bekijks. In de afgelopen 70 jaar zijn we dan ook best gewend geraakt aan het nodige publiek langs de zijlijn. Maar wanneer je in hartje Amsterdam een straat afzet voor onze grootste kraan met mastverlenging, dan blijft dat uiteraard helemaal niet onopgemerkt. 

 • Case: Fabrieksverhuizing industriële klant

  Fabrieksverhuizing Tilburg

  Iedere locatie is uniek. Dat geldt sowieso voor bouwlocaties in de buitenlucht, maar al helemaal als het gaat om industriële verplaatsingen. Wanneer we productie-omgevingen deels verplaatsen of volledig verhuizen, dan opereren we letterlijk in het hart van een onderneming. En dat zijn bijzondere ervaringen. Zoals bij deze internationaal toonaangevende klant.

Terug naar boven